Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Pályakezdő vagyok és saját...

Pályakezdő vagyok és saját pesti lakást szeretnék. Pilyen támogatást és mennyi idő munkaviszony után kapok?

Figyelt kérdés
Érettségizett vagyok és 1 hónapja van bejelentett munkám.
2014. júl. 15. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Majd ha a lakás 30%-ka megvan önerőnek térjünk vissza a kérdésre.
2014. júl. 15. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyet. Miert jarna neked barmilyen tamogatas, amikor meg egy forintot nem tettel hozza a dologhoz...?

Ha sikerul lakast venni 35 eves korod elott, az illeteknek csak egy reszet kell kifizetni. Mas tamogatas nincs, ha te magad nem takarekoskodsz, pl. lakaskasszaval.

Amugy nem tudom milyen alomvilagban elsz, van aki 40 eves korara sem tud maganak lakast venni Pesten...

2014. júl. 15. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:

A kiszemelt ingatlan reális vételárának a 30%-a kézben van.

Van több, mint egy év megszakítás nélküli munkaviszonyod a cégnél.

Keresel legalább nettó 250k-t. Inkább többet, de ennyi kiindulásnak jó.

Egy év múlva, ha ezek megvannak, válaszolunk a többi kérdésedre lakásvásárlással kapcsolatban.

2014. júl. 15. 20:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Támogatást max hitel formájában kaphatsz 15-25 évre eladósodva. Persze, ha eme idő alatt megszűnik a munkahelyed, kirúgnak és nem találsz másikat, így nem tudod fizetni a hitelt, akkor a bank viszi a házat... és még örülhetsz, ha árverezés után nem marad tartozásod a bank felé!
2014. júl. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!