Tele adóssággal. Mit tegyek?
Hello !
Lenne egy kérdésem . Elég nehéz helyzetben vagyok (legalábbis én úgy gondolom).
Sikerült 3 adósságot felhalmoznom 3 különböző cégnél.
Az első egy mobilszolgáltató cég akiknél egy előfizetéses szerződésem volt. 3 havi számlával tartozom nekik ami összesen 150 ezer forint. Már kb 2 hónapja letiltották a kártyámat,
viszont a "nagy levelezés" eddig elmaradt. Eddig 1 levelet kaptam tőlük hogy tartozok feléjük és hogy 8 munkanapon belül fizessem vissza. ( T mobil )
A másik egy áruhitelkártya tartozás. A kártyán 250 ezer forint tartozásom van . A cégtől elég sok levelet kaptam már hogy fizessem be 8 napon belül illetve legutóbb kaptam egy levelet hogy
a bank felbontotta a szerződésem és ha nem fizetem vissza akkor egy behajtási cégnek adják az ügyet illetve bevonnak egy 3. személyt is. ( CIB Bank)
A harmadik egy személyi kölcsön ahol közel 4 havi számlával maradtam el. Ez kb 60-70 ft-ra jön ki. Tőlük elég sok levelet kaptam már illetve orrba-szájba hivogatnak telefonon, otthon,mobilon illetve
a munkahelyemen is. Amikor legutóbb beszéltem velük közölték hogy nem várnak többet hanem a bank kiküld házhoz valami behajtó emberkét. ( Credigen Bank )
A fő kérdésem hogy kapok értesitést arról ha az aktuális cég átatdja az ügyem egy behajtó cégnek , illetve hogy ők mit csinálnak? Fojtatják a levelezést vagy tényleg házhoz jönnek?
Ti mit csinálnátok ien helyzetbe?
Köszönöm ha válaszoltok fontos lenne !
Kis összegű tartozásnál nem terhelnek ingatlanra, hiszen abból nem látnak pénzt.
Olyankor ingóságot foglalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!