Milyen feltételekkel lehet hitelkártyát igényelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 éves vagyok és szeretnék igényelni egy hitelkártyát, milyen feltételei vannak ennek? Azért szeretném mert a bankkártyámon mindig van úgy pénz de hallottam hogy jobban lehet járni ha hitelkártyával vásárolok üzletekben mint bankkártyával mert valamennyi ideig ugye kamatmentes és még pénzvisszatérites is van ami bankkártyánál nincs, és ezért érdekelne engem a dolog mert mindig kártyával fizetek mindenhol.. Előre is köszi!2014. okt. 8. 11:48
1/1 Koplárovics Béci válasza:
Mielőtt bármi lépést tennél, olvasd el ezeket a cikkeket (lehetőleg hátulról előre haladva):
Szerintem elég jól leírja, hogy mi is az a hitelkártya, hogyan működik és kinek éri meg. Ha nem költesz 30-40000Ft-ot havonta hitelkártyával, sok helyen célzottan csak bizonyos üzletekben, akkor nem fogja megérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!