Hitelkártyát ki vehet igénybe? Milyen feltételekkel lehet csináltatni? Mi kell hozzá? És milyen banknál kell megcsináltatni?
Bárhol megcsináltathatod, kell hozzá rendszeres jövedelem.
De ha egy icipicit előre gondolkozol, akkor nem csináltatsz, sorra írnak itt olyanok, akik nem bírják fizetni ezt a fajta hitelt sem (kb uzsorakamat van rajta). Inkább várj pár hónapot és később vásárolj.
Páromnak amúgy 100e nettó fizura 30e hitel járt otpnél. Az a vicces, hogy néhány hónap alatt eljutottunk odáig, hogy minden hó végére -30-ban voltunk, hiába fogadkoztunk, hogy megállunk nullánál. Szóval szerintem nem éri meg, nem volt igazán segítség, hanem csak szívás, mikor kirúgták és azonnal megvonták a hitelkeretet is. Akkor örültem, de nagyon, hogy nem volt nagyobb :D
Jaaah,én azt hittem,hogy sima TGYÁ-ra,GYES-re vagy akár GYED-re is fellehet ezt venni :O
Bassszus :(
Hhhhh...kössz!
Milyen kedves vagy,neked is szép napot!
Csak abból gondoltam,hogy barátnőm is Gyesen van ő még is kapott A-hitelt,akkor az hogy lehet???? Hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!