OTP Folyószámlát készülök nyitni, melyik kártyát válasszam?
Figyelt kérdés
Tempó számlacsomagba nyitok (ha esetleg valakinek ilyen van, le írná a legfontosabb tudni valókat?) és nem tudom hogy milyen bankkártyát kérjek hozzá (Maestro v. Master Card Online) mi a különbség, tapasztalatból valaki?2010. jan. 21. 21:38
1/9 anonim válasza:
Azért nem írnak mások, mert ezen ötlet után teljesen hülyének tartanak téged.:) Miért akarsz a legdrágább, legszarabb, legbunkóbb bankhoz menni?:)
2/9 anonim válasza:
Bármelyik másik bank, de ne az OTP.
Hidd el, megbánod.
3/9 anonim válasza:
az OTP a nyugdíjasok bankja, akik 100 éve ott nyitottak számlát, mert nem volt más, és most fogalmuk sincs róla hogy már mindegyik jobb, olcsóbb, illetve nem értenek az ügyintézéshez, nem bírnak elmenni a bankig, hogy váltsanak, stb
de hogy valaki most lépjen be oda----na ezt nem értem
4/9 A kérdező kommentje:
Ez oké, hogy leoltotok, de akkor mondjuk ha javasolnátok másik bankot akkor lenne értelme! Persze ettől függetlenül leírhattátok volna, hogy mi a lényegi különbség a Maestro és a MasterCard között, mert minden banknál van!
2010. jan. 22. 09:54
6/9 anonim válasza:
AXA vagy UniCredit bank
Ezeket javaslom neked.
7/9 anonim válasza:
Tök mindegy melyik másik, az OTP-nél minden csak jobb lehet!
8/9 anonim válasza:
sok bankot megjártam már, válaszd a Cib-et!
9/9 anonim válasza:
A Mastercard nemzetközi, dombornyomott kártya, fizethetsz vele külföldön /vagy külföldre/ és belföldön /vagy belföldre/, illetve külföldön is vehetsz fel pénzt automatából, bankból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!