Otp, vagy K&H bankot válasszam, ha folyószámlát akarok nyitni?
Nézd meg a honlapjukon, hogy melyik bankszámlacsomagban mi mennyibe kerül azok közül a szolgáltatások közül, amiket te használsz (készpénzfelvét, utalás), milyen kártyát szeretnél, mennyi ennek az éves díja, plussz a csomagdíj.
A bankban nem biztos, hogy mindenre kiterjedő alapos tájékoztatást kapsz.
Mi az OTP, Erste, KH közül válogathattunk, nekünk a KH volt a legkedvezőbb.
Az OTP a lehető legdrágább bank ami csak létezik.
Én most fogom visszamondani.
Már az első OTP-s automatáról való pénzlevételért is hatalmas összegeket vonnak le a számlámról.
A számlacsomagoktól függ, hogy jó-e egy bank ajánlata.
Én a K&H-nál vagyok, most nem fizetek számlavezetési díjat, az első 4 kp felvétel ingyenes, ingyenes az e-bank, viszont képesek voltak 100 Ft-ot elkérni, mert én magamnak az automatán megváltoztattam a bankkártya PIN-kódját...szerintem ez tök gáz. Meg az is, hogy egy dombornyomott MC-ért elkérnek 4000 Ft-ot évente...a sima viszont ingyen lett volna, csak azzal nem tudsz neten vásárolni, nincs biztosítás, nem lehet vele autót bérelni,...
El kell döntened mire akarod használni a bankkártyádat.
Ha vásárlásra és pénzfelvételre, akkor nagyon drága az OTP (én is most szüntetem meg), ha másra is hsználnád kérdezz rá mindenre a bankban és utána dönts.
A válasz megírásának időpontja: 03-02 11:39
Az OTPnél is ingyenes a kp felvétel és a vásárlás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!