Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az OTp banknál van folyószámlá...

Az OTp banknál van folyószámlám. Váltani szeretnék, mert nagyon drága! Melyiket ajánljátok, miért?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 12:34
1 2
 11/13 Asmodeus válasza:

Mindenképp nézz körbe a neten ( [link] ). Nem mind1 pl. hány éves vagy, sok banknál pl 24-26 éves korig vannak amolyan "Diák" csomagok, amik olcsóbbak.

Én anno OTP-s voltam és pont a nagy lenyúlások miatt egyik ismerősöm tanácsára váltottam CIB Bankra... nekem szükséges volt az Internetes bankkártyás fizetés lehetősége, és náluk ez - pláne mert még csak 24 vagyok - sokkal olcsóbban megoldódott.

Minden esetre mindennek nézz utána, számlavezetési díj, átutalás, kp felvétel ( Nekem pl minden hónapban 2 kp felvétel bármelyik belföldi ATM-ből díjmentes, akármelyik bank autómatája az...). Nem mindegy pl internetes bank lehet-e, mennyibe kerül ...stb.

A barátnőm Postabankos volt - postás lévén - de ő is átjött CIB-hez, mert drága volt a Postabank ehhez képest. Bár ő sincs még 26 éves, így ő is CIBEZZ számlacsomaggal rendelkezik.

2010. jan. 26. 08:03
 12/13 anonim ***** válasza:

inkább oda rakd ahol a legszarabb kamat évi 15%

[link]

2010. jan. 26. 10:48
 13/13 anonim válasza:
Szia,én kb 1 hete mentem át az otp-hez,netes csomagot választottam.Ha igaz amit a számla nyújt,/márpedig mért ne lenne az?/ismerősöm a bankos,akkor ingyen utalás bárhova-kétszeri ingyen pénzkivét autómatából,amit utólag a következő hónapban írnak jóvá-otthonról bármit megoldhatsz,pl telefonfeltöltés,pályamatrica vásárlás stb....sms értesítő bejövö kimenő forgalomról,és mindezt havi 490ft-ért.Nekem tuti bejön,de menj be a bankba,üdv Panna
2010. jan. 27. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!