Az OTp banknál van folyószámlám. Váltani szeretnék, mert nagyon drága! Melyiket ajánljátok, miért?
Ha van neted, akkor én azt ajánlom, ahol dolgozok és nekem is van. Úgyis le fognak hurrogni.
Posta elektronikus folyószámla.Nincs kártyadíj a postán 80 Ftért veszed fel a pénzed és számlavezetés sincs, ha havi 60000 forgalom van a számládon.a számlanyitás ingyenes.
A középső oszlopod nézd
Köszi a válaszokat.
Teljesen el vagyok tévedve... Az Axa az biztosító, nem? Lehet nála folyószámlám? Nem csak banknál?
Nem értem...:(
18:10-es vagyok. Az Axa Bank és biztosító egyben. nekem van náluk is számlám, meg az Otinél is. Jó az axa, utalgatni, és sok pénzt ott tartani (jók a lekötetlen kamatok)de nekem kényelem is fontos, beballagni ügyet intézni, ez az Axánál macerás, ezért van otim. Ha sms-t kérsz a számlamozgásokról az is pénz!!! Minek az? Hogy lásd, vásároltál a boltban? A havi 2szeri pénzkivét is elég kell legyen, ne 5000-resével rohangálj az automatához. Én pl. ahol tudok kártyát használok. A tempo számlacsomaggal csomaggal havi 2szer ingyen veszel le lóvét. Jut eszembe van Cibem is, de az semmi extra.
Amúgy egy tuti, nem hülyék a bankok, úgyis úgy találják ki a számlacsomagokat, hogy valami csábító benne, valami meg horror, szóval a végén mindegyikkel valahol ugyanott leszel.
Tudod mit? Vegyél Oti részvényeket, akkor nem fáj anyira, hogy nyereséget termelsz a bankodnak -valahol az majd visszajön :)
Kedves 18:10-es, félreértesz. Nem az fáj, hogy nyereséget termelek a bankomnak, hanem hogy levonnak tőlem havi 3000 ft-ot.
De azért köszi...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!