Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az OTp banknál van folyószámlá...

Az OTp banknál van folyószámlám. Váltani szeretnék, mert nagyon drága! Melyiket ajánljátok, miért?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha van neted, akkor én azt ajánlom, ahol dolgozok és nekem is van. Úgyis le fognak hurrogni.

Posta elektronikus folyószámla.Nincs kártyadíj a postán 80 Ftért veszed fel a pénzed és számlavezetés sincs, ha havi 60000 forgalom van a számládon.a számlanyitás ingyenes.

A középső oszlopod nézd

[link]

2010. jan. 21. 12:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az előzőnél iszonyú árak vannak. Néz szét a neten, bankfiókokban és ne csak a legújabb akciókról érdeklődj! Mindenhol különböző csomagok vannak, neked kell tudni, mire van szükséged. Van, ahol a kártya drágább, máshol az utalás, vagy a kp felvétel.
2010. jan. 21. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
www.privatbankar.hu oldalon meg tudod nézni, hogy a saját számlaforgalmi szokásaid mellett melyik a legmegfelelőbb
2010. jan. 21. 15:34
 4/13 anonim ***** válasza:
Másodiknak, csak kíváncsiságból, mi az az iszonyú ár?
2010. jan. 21. 15:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha igényelsz netes hozzáférést, lemondod a nyomtatott folyószámlakivonatot és mondjuk a Tempo csomagra váltasz akkor az Oti sem drága, inkább átlagosnak mondanám. Ha sokat utalsz a számládról akkor viszont olyan bankot keress, ahol ingyenes az utalás pl. Axa.
2010. jan. 21. 18:10
 6/13 A kérdező kommentje:
Lemondtam a nyomtatott folyószámlakivonatot, sms-t kapok ha történik mozgás a szlán, 2-3 párszázas (esetleg 1-2ezres) utalásom van ki- és befelé és háromszor veszek le általában készpénzt.
2010. jan. 21. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
AXA a legjobb, főleg, ha van rajta folyamatosan pénzed /legmagasabb folyószámla kamat/, elég sokat utalgatsz. Nincs havidíj, nincs átutalási díj, legolcsóbb VISA kártya a legjobb külföldi pénzfelvételi lehetőséggel, viszont kb. 3-4 hét, mire minden megvan. Mellette meg csinálj egy ingyenes bankszámlát a Raiffeisennél, ha olyan dolgod lesz, amihez jó, ha van bankfiók.
2010. jan. 21. 23:01
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Teljesen el vagyok tévedve... Az Axa az biztosító, nem? Lehet nála folyószámlám? Nem csak banknál?

Nem értem...:(

2010. jan. 22. 11:00
 9/13 anonim ***** válasza:

18:10-es vagyok. Az Axa Bank és biztosító egyben. nekem van náluk is számlám, meg az Otinél is. Jó az axa, utalgatni, és sok pénzt ott tartani (jók a lekötetlen kamatok)de nekem kényelem is fontos, beballagni ügyet intézni, ez az Axánál macerás, ezért van otim. Ha sms-t kérsz a számlamozgásokról az is pénz!!! Minek az? Hogy lásd, vásároltál a boltban? A havi 2szeri pénzkivét is elég kell legyen, ne 5000-resével rohangálj az automatához. Én pl. ahol tudok kártyát használok. A tempo számlacsomaggal csomaggal havi 2szer ingyen veszel le lóvét. Jut eszembe van Cibem is, de az semmi extra.

Amúgy egy tuti, nem hülyék a bankok, úgyis úgy találják ki a számlacsomagokat, hogy valami csábító benne, valami meg horror, szóval a végén mindegyikkel valahol ugyanott leszel.

Tudod mit? Vegyél Oti részvényeket, akkor nem fáj anyira, hogy nyereséget termelsz a bankodnak -valahol az majd visszajön :)

2010. jan. 22. 16:32
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves 18:10-es, félreértesz. Nem az fáj, hogy nyereséget termelek a bankomnak, hanem hogy levonnak tőlem havi 3000 ft-ot.

De azért köszi...:)

2010. jan. 22. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!