Mi történik ha a folyószámlámon nincs annyi egyenlegem, hogy le tudják vonni az amex blue kártyám havi törlesztését?
Letiltják a kártyádat és ráadásul felkerülsz az OTP feketelistájára, onnantól kezdve majd nézheted, hogy milyen kártyákat NEM kaphatsz meg...
Utána jó magas büntetést számolnak fel késedelem címén és ha azt sem fizeted be, akkor átadják egy pénzbehajtócégnek az ügyedet (azonnal 20ezerrel megemelkedik a tartozásod a +költségek miatt).
Szóval, jobban teszed, ha szuperszónikus gyorsasággal befizeted a 6000 Ft törlesztőrészletedet!!!
========================
Én 15 évvel ezelőtt egy hülye OTP-Multipont bankkártya miatt kerültem fel az OTP feketelistájára, amit akkoriban neten igényeltem, Bp-i bankfiókban kértem az átvételét, mégis a szentendrei fiókjukba küldték ki, mert akkor oda tartoztam az állandó lakcímem miatt...
Nem tudtam 1 napot szakítani, hogy kiutazzak Szentendrére, lemondani pedig CSAK személyesen lehetett volna. Gondoltam, ha nem veszem át, automatikusan törlik az igényemet is!
Mivel nem vettem át ezt a rühes kártyát (1 percig sem használtam!) a bankkártya "raktározási díja" 1300 Ft lett volna, amit nem számláztak ki, hanem tartozásként a nevemre írtak, pár hét múlva meg ezért a feketelistára tettek fel...
Ezt kb. 10 év múlva tudtam meg és azóta is hiába kérelmeztem írásban a törlésemet, nem történt semmi.
Emiatt a sz@rság miatt nem kaphattam AMEX kártyát sem, de semmilyen hitelt sem kérhetek, Alapból "megbízhatatlan" lettem az OTP-nél egy rühes Multipont bankkártya miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!