Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha nem tudom fizetni a lakáshi...

Ha nem tudom fizetni a lakáshitelemet mennyi ideig maradhatok max bennt a lakásban?

Figyelt kérdés
Deviza lakáshitelem van, a megemelkedett törlesztőrészleteket nem tudom már fizetni,most hogy munkám sincs.Februárban már nem lessz mit levonjon a bank.Mennyi ideig maradhatok a lakásban?
2010. jan. 20. 20:00
1 2
 1/13 anonim válasza:
Szia . Bocsi hogy írok ... végül is nem értek hozzá. De a barátom szülei se tudták fizetni a hitelt és 1 éve húzódik nekik az ügy és még mindig ott laknak. Szóval szerintem nem egyből kell elmenned:( 15/L
2010. jan. 20. 20:19
 2/13 anonim ***** válasza:
hát 4 -5 hónapig küldözgetik a felszólítókat ha a február lessz az első hónapod,hogy nem fizetsz utána felmondják de nem tudom mi van utána ,mert én most arra várok.de ha most kezdődnek a gondok akkor a bankban kérd hogy vegyenek bele a Hitel védelmi programba és ne tágíts,nem kell hozzá semmi ,ha érdekel még valami írj szívesen segítek ha információra van szükséged
2010. jan. 21. 07:35
 3/13 A kérdező kommentje:

Voltam bennt a bankban,de elutasítottak azzal,hogy semmilyen támogatást,se halasztást, semmit nem kaphatok,mivel FÉSZEKRAKÓ hitelem van. Ez volt az indokuk.

Sajnos

2010. jan. 21. 13:53
 4/13 anonim ***** válasza:
ismerős a helyzet,szerintem egy cipőben járunk nekünk is fészekrakó Ltp-vel kombinálva,egy szemét banda!
2010. jan. 21. 16:16
 5/13 A kérdező kommentje:

Utlsó hozzászólónak üzenem:

Igen, fészekrakó+LTP-vel kombinálva.

Ti se tudjátok fizetni? :(

2010. jan. 21. 18:51
 6/13 anonim ***** válasza:

igen mi se tudjuk fizetni,mi Otp gondolom ti is,ha nálad még most kezdődnek a nem fizetős hónapok akkor ne hagyd annyiba itt van ez a link olvasd el

[link]

ha nem birod megnyitni vagy bármi kérdésed van írj,ha tudok segítek!

2010. jan. 21. 19:26
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a cikket!

Ezt a segítséget kértem én is a bankban, de azt mondták,hogy a FÉSZEKRAKÓSOKNAK nincs semmilyen kedvezmény, semmilyen segítség.

Te megkaptad? Ha igen, hogyan?

2010. jan. 21. 21:09
 8/13 anonim ***** válasza:

de hogy kaptam azért kerültem ilyen csodálatos helyzetbe,ajánlom neked hogy hívd fel a központot és érdeklődj az Adós védelmi programról azt adniuk kell!!!!!!!én sajnos már nem vehetem igénybe,mert mi felmondás alatt vagyunk !

otp-s a hitel?3 havi alatt kell hogy legyen az elmaradás és 6 hónapig lecsökkentik a törlesztődet ,ez létezik a központot hívd és ott érdeklődj!

2010. jan. 22. 10:06
 9/13 A kérdező kommentje:

Sajnos rajtam már ez sem segít, ugyanis nincs munkám, így se a hitelt, se a rezsit nem tudom fizetni, :(

Neked mennyi idő után mondták fel a szerződésed?

És abban mi volt? Meddig maradhatsz a lakásban?

2010. jan. 22. 16:06
 10/13 anonim ***** válasza:
most mondják fel napok kérdése,hogy meddig lehetünk itt azt nem tudom sajnálom a helyzeted ,hid el át érzem sok erőt és nagyon sok kitartást kívánok neked ha tudok az én helyzetemről valami változást,ha gondolod megosztom veled és legalább tudod mire számíts!
2010. jan. 22. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!