Tegnap nyitottam egy takarékszámlát, igényeltem netbankot. Ennek kb. mennyi idő az átfutása?
Másik bankszámlámnál már másnap kaptam jelszót, de itt csak egy ügyfélkódom van, meg egy számlaszámom a netbankos szerződésen.
Ma még nem kaptam jelszót. Elvileg sms-ben fogok kapni, másiknál is úgy kaptam, de az még cska a kisebbik gond, mert még olyanom sincs a szerződésen hogy felhasználónév, vagy csoportazonosító.
Ők utolag küldenék a levelet erről is?
Csütörtökön bemegyek majd, ha addig nem kapok semmit.
az ügyfélkód lehet a felhasználónév, de hiányzik még a csoport azonosító. 3 adat van náluk.
De azért írtam ki a kérdést, mert a szerződés (netbank) 99%-a "Elfogadom..." alapú, vagyis szimpla olvasnivaló.
4 adat van rajta, ebből csak 1 van ami használható lehet, az ügyfélkód. De ugyanakkor az van írva a netbanknál, hogy a dokumentumban minden szerepel. Mivel ez egy kirendeltség, lehetséges hogy a netbanki adataimat utólag kapnám meg, gondolom én!
És gondoltam valaki itt megerősít ebben. :)
Én meg rögtön kaptam jelszót SMS-ben, ez nem a középkor, hogy több napos átfutási ideje van. Az lenne a normális, hogy ha be rögtön tudnál lépni azonnal a netbankba a nyitás után.
Mindenképp kérdezz rá, mert ez így nagyon nem kóser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!