Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Igényeltem OTP-s számlacsomago...

Igényeltem OTP-s számlacsomagot. Hol a szerződés?

Figyelt kérdés

bankfiókban átvettem a bankkártyát, de nem kaptam semmiféle szerződést, szimplán a kártyát meg egy papírt amin rajta van a fiókkód(4db szám). Na most hol a SZÁMLASZÁM-om? Illetve a számlacsomag tartalmazza az OTPdirekt szolgáltatást is, ahhoz hogy férek hozzá? arról sem kaptam semmit. Pedig bent a hölgy állította, hogy ez minden, nincs semmi teendő már (ez alapból nem igaz mert aktiválni kéne a kártyát amit itthonról nem tudok mert nem férek hozzá az OTPdirekthez)

tipp/ötlet/tapasztalat?

2014. jún. 23. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már megvan a kártyád, akkor a szerződést egy-két héttel előtte kellett, hogy aláírd. Abban pedig a számlaszám és minden egyéb tudnivaló benne van.
2014. jún. 23. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
neten igényeltem 2hete, nem írtam alá eddig még semmit, e-mail jött hogy menjek az általam választott postafiókba a cuccaimért... ez történt ma
2014. jún. 23. 14:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy emailen küldték meg a szerződést. De ha úgy sem találod, menj be, és kérdezd meg a hiányzó dolgokat.
2014. jún. 24. 08:11
 4/5 anonim válasza:
juniorral a mai napon én is így jártam... kártya+pin van, de hogy most hol a számlaszám azt nem tudom
2014. jún. 24. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Héten nem volt időm bemenni de kaptam egy ilyen válasz emailt:

A Lakossági Junior számlaszerződést akkor kapja kézhez, amikor a számla megnyitásra kerül.On-line igénylés esetén bankunk tájékoztatja a megadott elérhetőségen az igénylés feldolgozásának az eredményéről valamint felkéri Önt, hogy a számlaigényléstől számított 30 napon belül keresse fel a számlavezető bankfiókot a számlaszerződés aláírása érdekében.

Az OTPdirekt internetes szolgáltatás igénybevételére Önnek kölön szerződést szükséges kötnie bankunkkal, melynek során az illetékes bankfiók rendelkezésére bocsát egy azonosítót, valamint egy titkos jelszót is.

A számlához kapcsolódó bankkártya az igénylés feldolgozását követő 15 napon belül kerül legyártásra, melynek átvételi lehetőségéről bankunk az Ön által kért módon tájékoztatja (e-mail üzenet,SMS üzenet).

2014. jún. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!