Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Erste diákszámla teljesen...

Erste diákszámla teljesen ingyenes? 14 vagyok

Figyelt kérdés
Vannak rejtett költségek havidíj stb... Elsősorban az válaszoljon aki ilyet használ :)
2014. szept. 18. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj föl az Erste honlapjára, és keresd meg a diákszámlához tartozó hirdetményt.
2014. szept. 18. 08:35
 2/4 anonim ***** válasza:

"Díszszemlét" már nem lehet nyitni. Vagyis csak arra célzok, hogy másképp hívják a diákoknak szóló számlacsomagot.

Az "Egyszámla" csomagba lehet belépni, amely számlavezetés e diákoknak ingyenes. A bankkártya viszont fizetős, legutóbb amikor néztem, 3000 forint volt a gyártási és az éves költség is. Vannak további díjak is (átutalás, kártevőt, stb... ), de nem igazán értem, mit bevezet rejtett költségnek, mert a hirdetményben fel van tüntetve részletesen, hogy mi mennyibe kerül.

2014. szept. 18. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:

"Diákszámlát" és "nem tudom mit nevezel"

Csak a telefonom valamiért átírta :/

2014. szept. 18. 10:39
 4/4 anonim válasza:
Szia!:) Én is ilyet használok és teljesen ingyenes. Bementek a bankba, megcsinálják a papírmunkát (kb.1,5 óra) és pár hét múlva elküldik a bankkártyát. Én nagyon szeretem, erre kapom a zsebpénzem is, és tök jó ötlet, hogy gyerekek is kaphatnak bankkártyán, meg nyithatnak számlát.
2014. okt. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!