Szerintetek hogyan lehetne eredményesen rávenni a bankokat, hogy végre tisztességes és megfizethető pénzügyi szolgáltatásokat nyújtsanak?
Egy országos bojkott segíthetne? Például - KÉT HÓNAPRA mindenki vissza fogná a pénzügyi szolgáltatások igénybevételét, nem fizetne egy fillér törlesztő részletet, csak a bojkott leteltével, nem vennénk fel hitelt ez idő alatt. Lehet, hogy átértékelnék az eddigi a büntetlen kifosztásunkra irányuló hibás gyakorlatukat.??
Érdekel a véleményetek. Vagy én látom rosszul?
Úgy látom ez a téma nem nagy érdeklődésre tart számot.
Vagy csak azok nem olvassák akik személyesen is érintettek.
Tulajdonképpen mit vársz? Indítsunk forradalmat, menjünk neki a bankoknak? Nézz híradót, olvass Magyar Közlönyt, kövesd az árfolyamokat, és figyeld a gazdasági híreket.
Ezek segítenek eligazodni, mik befolyásolják a pénzügyi folyamatokat.
Tudod, rengeteg ember van, akik felelőtlenül bánnak a pénzzel, minden nyavalyára hitelt vesznek fel, hitelkártyát használnak, hitelre vásárolnak, úgy, hogy nincs meg hozzá a kellő anyagi hátterük, ami biztosítaná, hogy vissza is tudnák fizetni, hitellel próbálják kiváltani a meglévő hiteleiket, és csak még nagyobb adósságspirálba kerülnek. Én még ismerem azt a mondást, hogy "addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér", ha valami kell, utánajárok, körbenézek sok helyen, összevetem az árakat, számolok, kalkulálok, megnézem a fizetésemet, tervezek, ha kell, várok, ha kell, gyűjtök.
Rengetegen nem olvassák el, mit írnak alá, aztán csodálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!