Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek hogyan lehetne...

Szerintetek hogyan lehetne eredményesen rávenni a bankokat, hogy végre tisztességes és megfizethető pénzügyi szolgáltatásokat nyújtsanak?

Figyelt kérdés

Egy országos bojkott segíthetne? Például - KÉT HÓNAPRA mindenki vissza fogná a pénzügyi szolgáltatások igénybevételét, nem fizetne egy fillér törlesztő részletet, csak a bojkott leteltével, nem vennénk fel hitelt ez idő alatt. Lehet, hogy átértékelnék az eddigi a büntetlen kifosztásunkra irányuló hibás gyakorlatukat.??

Érdekel a véleményetek. Vagy én látom rosszul?

2014. szept. 10. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, kövesd a tőzsdét egy kicsit. Pillanatnyilag a Forint eléggé gyenge. Ez nem feltétlenül a bankokon múlik, ajánlom a Portfólió weboldal böngészését is. Ha nem a saját országod pénznemében veszel fel hitelt, akkor igenis számolni kell azzal, hogy az árfolyam változhat, és változni is fog, méghozzá elég gyorsan (mondok egy példát, az Euró most nyáron volt 302Ft-on is, de jelenleg 315Ft körül mozog, és nem nagyon akar 310Ft alá menni. Na most minél több pénzről van szó, annál nagyobb a különbség, és annál jobban megérzed.
2014. szept. 10. 18:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását, de leginkább a nem bankos, vagy bankhoz közelállók véleménye érdekelne, akik átlagos ügyfelek mint Én.
2014. szept. 11. 08:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Én írtam (pl.) a 11. választ, kérdező, átlagos ügyfél vagyok, semmi közöm a bankokhoz ezen kívül. Se én, se hozzátartozóim nem dolgoznak banknál.
2014. szept. 12. 21:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Úgy látom ez a téma nem nagy érdeklődésre tart számot.

Vagy csak azok nem olvassák akik személyesen is érintettek.

2014. szept. 17. 08:20
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Tulajdonképpen mit vársz? Indítsunk forradalmat, menjünk neki a bankoknak? Nézz híradót, olvass Magyar Közlönyt, kövesd az árfolyamokat, és figyeld a gazdasági híreket.

Ezek segítenek eligazodni, mik befolyásolják a pénzügyi folyamatokat.

Tudod, rengeteg ember van, akik felelőtlenül bánnak a pénzzel, minden nyavalyára hitelt vesznek fel, hitelkártyát használnak, hitelre vásárolnak, úgy, hogy nincs meg hozzá a kellő anyagi hátterük, ami biztosítaná, hogy vissza is tudnák fizetni, hitellel próbálják kiváltani a meglévő hiteleiket, és csak még nagyobb adósságspirálba kerülnek. Én még ismerem azt a mondást, hogy "addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér", ha valami kell, utánajárok, körbenézek sok helyen, összevetem az árakat, számolok, kalkulálok, megnézem a fizetésemet, tervezek, ha kell, várok, ha kell, gyűjtök.

Rengetegen nem olvassák el, mit írnak alá, aztán csodálkoznak.

2014. szept. 20. 21:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Üdv. Mindenkinek. A kérdés feltevése óta rengeteg disznóság derült ki a "devizahitel" témában. Van még olyan ember aki úgy érzi: minden rendben.
2017. máj. 6. 20:57
 17/17 A kérdező kommentje:
Március 11.-én 13 órától Budapest, Szabadság tér, Bankcenter előtt, utána ÁPRILIS 8.-án a választáson, a szavazó fülkékbe is közöljük az akaratunkat. Ettől a mostanitól minden csak jobb lehet.!!
2018. márc. 8. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!