Az OTP-nél már nem adnak sima pay pass nélküli bankkártyát?
Olvastam.
Csak kérdeztem. Hátha tudod. Attól még hogy nem sokáig maradsz ott, ha tudod, talán válaszolhatnál.
Hát nem.
Mivel hogy a bankos hölgy nem említette, az abból nem derülhet ki, hogy már nem sokáig leszel a bank ügyfele.
A PayPassos terminál használata is ugyanolyan, mintha beírtad volna a PIN kódot. Mivel a kereskedőnek valahogy meg kell tudnia győződnie arról, hogy a tranzakció sikeres, tehát kell hogy legyen banki kapcsolat. Legalább is nem látom az okát, hogy miért ne kellene.
Mondjuk én nem az OTP-nél vagyok, de bármikor, amikor kártyát használtam, azonnal jött az SMS. Mondjuk most jött meg az új paypassos kártyám (ezért keresgélek most a neten a témában), eddig még nem használtam érintés nélküli fizetésre. De majd legközelebb kipróbálom, hogyha tudom.
Azt, hogy valaki levásárolja a kártyádat, megakadályozhatod, hogyha vásárlási limitet állítasz be, így a minden napos kisebb tételeket kártyával, az esetleges nagyobbakat pedig készpénzzel fizeted (elvileg van havi ingyenes kp felvétel), vagy utalod, hogyha olyan számlacsomagban vagy.
Nekem napi 10000-es kártyalimit bőven elég volt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!