Az OTP-nél már nem adnak sima pay pass nélküli bankkártyát?
Mi abban a biztonságos, hogy 5000 alatt nem kér PIN kódot?
Ha véletlenül illetéktelen kezekbe kerül, 5000 forintonként fél óra alatt el lehet költeni egy fizetést.
A nagy magasságos OTP, aki odáig van a biztonsági rendszerével, milyen jogon meri az én biztonságomat a megkérdezésem és beleegyezésem nélkül csorbítani? Ráadásul lehetőséget sem hagyva arra, hogy válasszak. Majdhogynem köteleznek rá, hogy ilyen kártyám legyen, mert ha mégsem tetszik, akkor választhatok Paypass nélküli más rendszerű kártyát kétszer akkora éves díjért. Hát köszönöm szépen OTP!
Ez a pofátlanság teteje, legjobb volna újra bankszámla, és bankkártya nélkül élni. Jó úton haladunk e felé.
#3 vagyok.
Amit tudok, azt az OTP válaszolta nekem levélben egy reklamációmra. Ettől függetlenül menj be érdeklődni, de valószínűleg nem tudnak neked se segíteni. Én írásban reklamáltam meg a dolgot, és írásban is válaszoltak rá a központból.
Ajánlgatták még az SMS küldést is kártyahasználat esetén, de az szart ér, mivel utólag kapom a vásárlás után. Feltéve ha egyáltalán meghallom, hogy jött SMS-em. Ugyanis a telefon nincs folyamatosan a zsebemben.
Ha megtudsz valamit, írd meg légyszi. Egyébként lehet hogy érdemes lenne minél többen írásban reklamálni, hátha előbb-utóbb lépnek valamit az ügyben. Én boldog lennék Paypassal is, ha a PIN kód kérés bekapcsolható volna összeghatártól függetlenül. Aki meg így ahogy van biztonságosnak tartja, az meg nem kapcsolja be, és mindenki boldog lehetne.
PayPassról hiába kérsz SMS értesítést, mikor a tranzakciók egy része banki kapcsolat nélkül történik, tehát az elszámolás akár órákkal később történik csak meg...
Én sem értem, mire volt ez jó, a bankkártya legnagyobb előnyét, a biztonságot veszi el.
Én is ilyen helyzetben voltam!
Ha saját képpel kéred a kártyát (azt hiszem 1000 ft egyszeri díjjal jár), akkor PayPass nélkül bocsátják ki.
A dombornyomottakon sincs PayPass funkció, de azok drágábbak.
Én a helyedben bemennék, kérném, hogy ezt szüntessék meg. Ha már terhelték az éves díjat, vissza lehet kérni ilyen esetekben.
És készítsenek egy új kártyát PayPass nélkül. Annak az éves díját pedig majd terhelik.
#7-es vagyok
És ha saját képpel kéred, akkor is PayPassos? Nem túl régen, még úgy volt, hogy abban az esetben PayPass nélkül gyártják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!