Miért von le az otp 38 ft tranzakciós díjat ha pénzt utalnak a számlámra másik bankból vagy takarékszövetkezetből. Mi ez a díj és milyen esetekben kerül levonásra?
Jobb kérdést mondok: miért vag yOTP-s??? Ha az vagy, miért csodálkozol?
Egyszer ha van 5 perced, vesd össze a díjakat, jutalékokat BÁRMYELIK MÁSIK bankéval és döbbenj meg...
Mert az OTP egy KÖCSÖG!
Amúgy azért, mert pénzmozgás történt a számládon, és ez bizony NÁLUK kemény pénzekbe kerül :-(((
Keress másik bankot!!!!
Ez az összes banknál így van. Mindig mindenért levonnak pénzt. Örülj neki, hogy csak ennyit. Én átutaltam egy másik banknál az egyik számlámról a másikra nagybb összeget és kapásból 10eFt-ot levontak átutalási jutalék címen.
A bankok ebből élnek és ebből lesz milliárdos hasznuk.
Ez nem igaz. Hatalmas különbségek vannak. Ha én utalok, az nekem ingyenes. Saját számlák között és más bankhoz történő utalás esetén is.
Az OTP a legdrágább bank, egyszerűen hihetetlen, hogy vannak emberek, akik hajlandóak kifizetni azokat a díjakat!
Mindenféleképpen válts bankot, nézz körül az interneten, meg fog térülni a fáradozásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!