London vagy Manchester, Liverpool vagy Birmingham kezdetnek?
Érettségim van. Angolul rendesen beszélek. Dolgoztam már Máltán tavaly nyáron , előtte való nyáron pedig Írországban mosogattam. Jelenleg nincs állásom úgyhogy biztos menni szeretnék?
Léci írjátok le melyik , miért .......
nem mindenki tud angolul
tgk sofőr vagyok, akkor ehetek, ha van munka és kevés a söfőr
Nekem tök ciki lenne "mosogatni" kimenni.
Ez kb a legalja meló, jah és persze erre munkára százak ácsingóznak.
Próbálj itthon elhelyezkedni, vagy valami tisztességes munkát keresni kint. De mosogatni nem az.
Sokaknak nem ciki mosogatni kijönni. A bevándorlók 90%-a lentről küzdi egyre feljebb magát. Ritka szerencsés az, aki otthonról tud magának melót "intézni, intéztetni", vagy ritka jó szakmája van annak, aki az otthonról pályázott állást el is nyeri. Vannak ilyenek is, de kevesen. A munka nem szégyen, bármilyen is.
Szóval Manchester és környéke lenne a megfelelő választás, mert itt nincs olyan, hogy nincs meló. Aki az ellenkezőjét állítja, az vagy nem beszél rendesen angolul, vagy balfék, vagy irritáló személyiség, vagy mindhárom egyszerre. Csak a karácsony előtti (decemberi) időszak a kritikus, az sem munka, hanem a szerződés megszerzése szempontjából. Olyankor 2-3 hétre veszik csak fel az embert, a raktárfeltöltés, vagy nagyobb megrendelés erejéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!