Hogyan vehetem fel a biztosító 4-5 millió forintját külföldi állampolgárként?
Mire szállna rá a NAV? Ez egy kárkifizetés, ami jogosan megillet. Teljesen mindegy, hogy kinek, milyen országban nyitott folyószámlájára fizetik ki.
Az is egy megoldás lehet, hogy ha vannak itthon rokonok, ismerősök és az ő számlájukra kéred a kifizetést és amikor itthon vagy, felveszed. De biztosan találni olyan konstrukciót külföldön is, ami esetén nem kell vagyonokat fizetni nagyösszegű készpénzfelvételnél.
Halvány átkozott fogalmatok sincs az egészről, s alaptalan tényekre hivatkozva kezdtek ítélni másokat! Egy förtelmes emberi tulajdonság!
Először is: teljesen lényegtelen ez a sok fikció, amit kitaláltok (a 78% és 70% -os "kedves" hozzászólóhoz szólok ám!)! Feltettem egy kérdést, mert igény van/volt a segítségre! Nem tartozik rátok a részletek, éppen ezért nem akartam a részletekbe menni, csak a lényeget leírni, amit szerintem meg is tettem!
S igen! Nem tudom, hogy TE honnan jöttél, de igen, pl. nekem rohadtul számít, hogy 80 ezer forintért veszem ki a bankból a SAJÁT pénzem, vagy 1000 forintért! Mindegy, hülyékkel nem is vitatkozom, nem akarok a ti szintetekre süllyedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!