Casco kötése külföldi út során? Bulgáriába utaznánk. Ha kötünk cascót, az a kint történt kárunkra, lopásra is érvényes, akkor is fizet a biztosító?
Figyelt kérdés
Illetve már érdeklődtünk ez ügyben, és 1 havi határozott idejű casco 20-30 ezerbe kerül. 6 éves Seatunk van.
De ha megkötjük, majd 1 hónap után felmondjuk, lehet valami bajunk, mármint egy határozatlan időre szólónál?
2011. ápr. 25. 21:26
1/2 anonim válasza:
Nem csak a casconál, hanem a kötelező biztosításnál is fel vannak sorolva mely országok területén érvényes. Ugyanúgy érdemes rendőrt hívni mint itthon, illetve kitölteni a betétkönyvet. Természetesen fizetnie kell a biztosítónak akkor is, ha külföldön történik valami. Szerintem a Casco minden további nélkül visszavonható, de inkább olvassátok el az apró betűs részt jobban, ebben egy biztosítási ügynök tud neked segíteni, ezek ingyenesen dolgoznak, én is szoktam menni tanácsért.
2/2 anonim válasza:
A casco és a kötelező is érvényes külföldön.
De ha tartasz a külföldi dolgoktól és biztosítani szeretnéd magad akkor D.A.S. jogvédelmi biztosítás.
Itt bővebben utánaolvashatsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!