Miért vettek le 11 forintot a számlámról?
A legnagyobb vicc a raiffeisennel van:
utalnak nekem 1 eurot (300 forint) es levonnak 1500-at! :D
XDDDDD
csoda hogy egyáltalán a bankszámlát sikerült megnyitni....
te még nagyon gyerek lehetsz. hány éves vagy 14?
az üzenet küldést azért te fizeted mert te igényelted, ha nem hiszed akkor olvasd el a szerződést, az enyémben is benne van, én is OTP-s vagyok, máskor meg azért nem vontak le mert hónap végén számlázzák ki nem pedig azonnal
ráértél volna még 10 évig mielőtt bankszámlát nyittatsz a szüleiddel magadnak mert nem vagy elég érett hozzá...
15 évesen engem is rátukmáltak erre a szolgáltatásra, s az ügyintéző hozzá tette, hogy ez teljesen ingyen van ( külön kiemelve, hogy nem csak a szolgáltatás, hanem az üzenetküldés is díjmentes). Nem ez volt az első eset, amikor a szemembe hazudtak.
Az általad használt szolgáltatás a számlakontroll (vagy kártyakontroll), amely abból áll, hogy a számládon (vagy csak a kártyával) végrehajtódott pénzmozgásról smsben kapsz értesítést. Ennek díja van, s az üzenetek díját havonta egyszer hajtja be a bank. Persze erről egy újabb üzenetben értesít, amelyért egy hónap múlva megint fizethetsz. Ördögi kör. A megoldás az, hogy bemész a bankba és lemondod a szolgáltatást. Ha mégis igényt tartasz arra, hogy a pénzmozgásról smst kapj, akkor beállíthatsz egy limitet, hogy pl. 200 forint alatti pénzmogzásról ne kapj értesítést (így az üzenetdíj beszedéséről nem kapsz üzenetet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!