Valaki el tudná mondani most mi a helyzet az OTP devizahiteles ügyekkel mivel akármilyen hírportálon nézem mindenhol mást írnak tovább lent?
Ki tudja mi a biztos forrás...
Biztos forrás amit én a hír tv-ben hallottam, vagy az m1-en? Nem lehet tudni. Szerintem ezzel kapcsolatban az a biztos, amikor már történik az esemény, amikor már kezdik végrehajtani a törvénykezéseket a bankok. Annyi mindent lehetett már ezzel kapcsolatban hallani kedves kormányunktól, hogy én már egy szavát sem hiszem.
Igazság szerint én már különösebben nem is figyelek az ezzel kapcsolatos hírekre. Ha meghallom, hát hallottam, de nem igazán foglalkoztat.
Tavaly júniusban mondta Orbán, hogy őszre konkrétan meg kell lennie a törvénynek, mert a költségvetésben szerepelnie kell. Ehhez képest...Ettől kezdve egy szavát sem hiszem a témával kapcsolatban.
Van egy biztos hírforrás:
2014. évi XXXVIII. törvény a Kúriának a pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozatával kapcsolatos egyes kérdések rendezéséről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!