Mennyi idő míg megjelenig a felhatalmazás otp számlatörténetemben?
Az egész tárgytalan már, kedd úgy feloldják a letiltást. De leírom bővebben a problémám, ha érdekel.
A felhatalmazás szót a weboldalról vettem(Steam amerikai cég, mely online játékboltként funkciónál főleg), szerintem a megfelelő kifejezés talán a zárolás/terhelés lenne. A kártyám segítségével feltöltöttem a levásárolható egyenlegem az oldalon, majd zárolták a hozzáférésem ennek elköltésére egy hétre, vagy míg a számlámra belépve kinézem a két terhelés/zárolás összegét. Ezeket beírva a weboldalon tudnám hitelesiteni azt, hogy enyém a kártya. Csak nem találtam meg ezt a két összeget az otp weblapján, de ha meg is lettek volna, akkor is forintban lettek volna megadva a számlámon, és nem tudom, hogy melyik árfolyamot nézzem vissza az első kommentemben leírtak közül, hogy megkapjam a megfelelő értéket euróban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!