Mennyibe kerül 200 ezer forintot levenni a bankszámlámról?

Figyelt kérdés
150k-ig ingyenes
2014. júl. 27. 22:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Attól függ melyik bank, melyik számlacsomag.

A bank honlapján meg tudod nézni.

2014. júl. 27. 23:09
 2/11 anonim ***** válasza:
bank közleményében nézd meg.....ha be van állítva limit lehet h 1*re le sem tudod venni....150k-ig úgy ahogy ingyenes..kifizeted te azt csak más néven....
2014. júl. 27. 23:13
 3/11 A kérdező kommentje:

- készpénzfelvétel bankfiókban bankkártya nélkül 1,2%, minimum 779 Ft helyett 1,2%, minimum 792 Ft"

ez komoly??? tehát 2400 forintot vennének le azért mert bemegyek a sajáét pénzemért és leveszek 200 ezet? ez durva

2014. júl. 27. 23:24
 4/11 A kérdező kommentje:

akkor inkább leveszek 150 ezret, várok 1 napot és leveszek még 50 ezret.. akkor ingyenes lesz elvileg, nem?

nem fogok több ezret fizetni hogy hozzájussak a pénzemhez

2014. júl. 27. 23:25
 5/11 anonim válasza:

Nem!

A kétszeres kp felvét 2 tranzakcióra, max 150e-ig vonatkozik, ha az elsőbe kimeríted a 150et, a másodikra már nem érvényes, bátran emeld meg a netbankon vagy telebankon a felvételi limitet és vedd le egybe atm-ből, 50e forint után a tranzakciós illetéket mindenképpen ki kell fizetned és ha van akkor egyéb banki jutalékot is!

És nem vicc, kereskedelem. A kp mozgatást nem csinálja egyik kp logisztikai se ingyen, hiszen te se dolgozol feltételezem ingyen, így költséggel jár az hogy te hozzájuthass a pénzedhez, amit a kereskedő rád hárít, és mivel nem nonprofitak, valamit keresni is akarnak általában rajta (bár a kp felvét nem ez a kategória). Ha tudsz vásárolj, a Pos terminálok üzemeltetési költségét általában az elfogadó állja, így a vásárlónak nagyrészt ingyenesen biztosítják a bankok a kártyás vásárlást(ha a tranzakciós illetéket benyelik).

2014. júl. 28. 00:03
 6/11 anonim ***** válasza:

# 3.

Még mindig nem derült ki, milyen banknál vagy, de valószínűleg a legdrágább módot sikerült kiszúrnod. ATMnél általában jóval olcsóbb a kp. felvétel, mint pénztárban.

2014. júl. 28. 00:39
 7/11 anonim ***** válasza:

5/6 Időpont ma 00:03

VAgy szimplán visszavezetni a gazdaságist,aki hónap elején leszámolja a kezedbe a pénzt és ad egy nyugtát róla.

De nem. Fizessek egy olyan szolgáltatásért,amit nem akartam..."mert bankszámlaszám kötelező"

Fizessek akkor is ha a keservesen megkeresett,adózott jövedelmemet felakarom venni.

2014. júl. 28. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy kérdésem.

Hogyan lehet egy ennyire ütődött valakinek 200 000Ft-ja?

2014. júl. 28. 22:15
 9/11 A kérdező kommentje:

miért lenne 200 ezrem? több millióm van.

onnan ahonnan neked nem. neked találták ki a gyárat nekem a seftelést :)

2014. júl. 29. 01:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát droggal való seftelésnél többet nem is néztem ki belőled a leveled alapján :)

"Az üzenet küldője: fant808

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 01:33

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mennyibe kerül 200 ezer forintot levenni a bankszámlámról?

"Nekem is van egy kérdésem. Hogyan lehet egy ennyire ütődött valakinek 200 000Ft-ja?"

Az üzenet szövege: szopod a f*1szt vagy szopod a f*1szt? XDDD

b*2zi vagy vagy b*2zi vagy? ,.-SD.-SD?::A?_Fasd,.-F

ahh ah ah ahahhh aha ah ah"

Kérdéseidre válaszolva:

1. Nem szopom, szopatni sem szeretem, mióta 1er megharaptak, erre izgult a hölgy én meg pont erre NEM!

2. Nem vagyok, tehát nem fogunk randizni! Tudom most összetörtem a reményeidet, ez van, törődj bele!

Ugyan akkor ne add fel, előbb-utóbb összefutsz a gyíkon egy hozzád hasonló beállítottságú úriemberrel, meg egyszer ne add fel, sok sikert.

*1 a

*2 u

2014. júl. 29. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!