A bankok kamatot vonnak le ha paypalt és ebayt használok?
Figyelt kérdés
Rendeltem 7ezer ft értékben paypal használatával ebayről és lehet hogy ettől 2ezer ft kamat ráment a kártyára? Mert anyum kártyájáról rendeltem és pontosan tudom mennyit és pluszba kb.2ezer ft-ot levont a kártyájáról és a paypalt okolja valamilyen ft átváltás miatt..ilyen lehetséges? Citibankos. Köszönöm a válaszokat!2014. júl. 18. 14:02
1/4 anonim válasza:
Nekem eddig semmi plusz költségem nem volt.Pedig már 100x használtam/használom a paypalt.
Nálam csak 3 havi kártyahasználati díj van.
Nem lehet hogy másra ment le a 2000 ft?
Mert azért egyszeri használatért sok.Szerintem kérdezd meg a bankod.Ők többet tudnak mondani. :)
2/4 anonim válasza:
Nézd meg a számlatörténetet, ott kiírja, mennyi költséget vett le a PayPal. Alapvetően nem kellene többet levonnia (hacsak nem vagytok olyan számlacsomagbam, ahol a kártyás fizetésért költséget vonnak le), de első vásárlásnál le szokott vonni a PayPal 1 dollárt (kb 200 forint, később visszakapod), valamint amikor csatolod a kártyát, 400 forintot (szintén visszakapod). De 2000 forint különbséget nem indokol semmi.
3/4 anonim válasza:
Én a kérdést sem értem, többiek nem tudom hogy tudnak rá válaszolni.
Hány éves vagy?
4/4 anonim válasza:
Én értem a kérdést :)
Vásárolt az ebayről valamit és a termék árán kivül valamiért levontak neki még 2000ft-t..csak nem tudja miért :)
De ezt tényleg a bankban kérdezd meg.
Nekem nem vontak le pluszba soha semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!