Ha létrehozok egy PayPal számlát, akkor ott miyle nadatokat láthat az, aki nekem utalna pénzt?
Csak az email címedet kell tudniuk ahhoz, hogy utalhassanak neked.
Ha valaki legális dologra gyűjt pénzt, az minél több dolgot szeretne magáról nyilvánosságra hozni, hogy elnyerje a befektetők bizalmát.
Ha persze a projekt csak valami kamu, és emberek pénzét akarod kicsalni, akkor értem, hogy miért rejtegeted a személyedet...
Köszi. Nem, nem a második. Mivel kickstarterezni nem tudok - nincs amerikai címem, számlám... -, ezért mást találtam ki, felteszek egy saját készítésű alkotást - videó, képregény - a weboldalamra, és aki akar, támogathat. Csakhogy én nem akarom, hogy a személyemmel kapcsolatban kdierüljenek dolgok, mivel nem vágoyk nyilvánosságra. Pusztán a munkáim kerüljenek fókuszba, én ne.
Valószínűleg személyesebben eredményesebb lenne - ha majd csinálom -, de mint írtam, én ragaszkodnék az anonimitáshoz, és csupán a látottak alapján történő "meggyőzéshez".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!