Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OEP igazolás kell GYED-en...

OEP igazolás kell GYED-en lévő adóstársnak?

Figyelt kérdés
Hátha valaki tud segíteni. Jelzálog hitel felvétele alatt állunk. otthonteremtésit nem kapunk, ezért lakás célú jelzálog hitelt kell felvennünk. A hitel összegéhez a férjem fizetése is elég lenne, de mivel házasok vagyunk az enyémet is mint adóstársét hozzá nézik. Én jelenleg GYED-en vagyok, ezért az elején azt mondták tőlem elég bankszámla kivonat. Időközben a hitelt adó bankhoz átvittem a jövedelmeimet,(GYED, CSP) nyitottam náluk bankszámlát és már ebben a hónapban hozzájuk is ékezett. Most kitalálták kell kérnem igazolást az OEPtől. már több mint másfél hónapja húzóik a dolog, mert új dolgokat kérnek amiről azt mondják nem kell, vagy épp a kollegina két hétig szabin van. A baj nem az hogy meg kell kérnem, hanem az hogy még a hitelkérelmünket a bankfiók nem is továbbította a határidő meg közeleg ami az adásvételiben is rögzítve van, és kötbért kell fizetnünk. Valaki hátha tud segítani. Tényleg szükséges nekem ez a dokumentum? vagy ha igen nem lehet később hiány pótlólag beküldeni?
2014. júl. 15. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Én lehet rosszul tudom de aki gyed-en van és nem a munkáltató a kifizetőhely nem is lehet még adóstárs sem. Ha kérik biztos kell, hisz kikerülni nem tudjátok.
2014. júl. 15. 14:30
 2/2 A kérdező kommentje:
A Férjem az Adós így alapértelmezettként engem vesznek adóstársnak, egyébként a férjem fizetése Önmagában elég lenne a hitelhez.
2014. júl. 15. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!