Ha felszámolták a céget ahol dolgoztam, hogyan szerezzem be a foglalkoztatói igazolás pótlapját a Gyed-hez?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 10:07
1/5 anonim válasza:
A felszámolást végző cég felszámolóbiztosát kell megkeresned, mert ő jogosult a cég képviseletére. Ha nem tudod, hogy ki az, akkor a www.e-cegjegyzek.hu oldalon a céged nevére ha rákeresel, a cégadatoknál szerepel a céget felszámoló társaság neve, elérhetősége és a felszámoló biztos neve is.
2/5 anonim válasza:
Szerintem keresd a felszámolóbiztost.Amikor az én cégem szűnt meg nekem is azt mondták az Oepnél, hogy a papírjaim intézéséhez őt kell keresnem.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi,megnéztem,de azt írja,hogy: nincs nyílvántartott adat.
2012. jan. 10. 11:56
4/5 anonim válasza:
Akkor írd meg vagy itt, vagy privát e-mailben a volt cég pontos nevét, székhelyét, adószámát, cégjegyzék-számát. Ez a négy fontos lenne hozzá, hogy megtaláljam a kért adatokat.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi,rendes tőled,de közben már megtaláltam a cégközlönyben is!
2012. jan. 11. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!