Paypal-ra megérkezik a pénz, ha a rohadt bank nem azt a nevet írta be a kedvezméynezett nevének ami meg volt adva?
Bementem a bankba, és papírra le volt írva minden.
kedvezményezett neve: BofA re: PAYPAL PTE LTD
a többi stimmel.
tehát átutaltattam a pénzt a paypalnak, és természetesen kaptam a banktól papírt az utalásról.
de a banki papíron ez van írva:
kedvezményezett számla neve: beneficiary
a beneficiary magyarul a kedvezményezett..
tehát: kedvezményezett számla neve: kedvezményezet...
MI VAN KÖNYÖRGÖM? én BofA re: PAYPAL PTE LTD -t adtam meg...
felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy SZERINTÜK a számla neve nem számít, hanem csak a számlaszám és a közlemény. könyörgöm.. milyen ország ez..
mi az h SZERINTE?
kérdeztem tőle, hogy ha nem biztos benne banki dolgozóként abban, hogy számít e a kedvezményezett neve, akkor miért nem azt írja oda, amit én átnyújtottam neki papíron? erre lecsapta a telefont..
tehát a lényeg: ezek ellenére átjön a pénz a paypal számlámra?
egyébként ezt a paypal rendszerében lehet valahol ellenőrizni, hogy folyamatban van e?
mert a 400 ft-ot írta, amikor regisztráltam, de a 15ezres utalásról semmi.
Nem számít mit írtál vagy írtak kedvezményezettnek, csak a számlaszám és a közleményben lévő kód a fontos.
Egyébként hozzáteszem, hogy te sem jól adtad meg, meg kedvezményezettnek csak annyit kellett volna írni, hogy PAYPAL PTE PTD., a BofA az annak a rövidítése, hogy "Beneficiary of Account", de mint írtam nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!