Mekkora lakáshitelt tudok felvenni 1millió forintom van egyedülálló vagyok minimálbére vagyok bejelentve?
A minimálbér miatt adóstársra lehet szükséged, illetve ha a másodállás igazolható, akkor lehet, hogy megvalósítható az igényed.
Az is számít, pontosan hol van ez az ingatlan, milyen állapotú (lakás, ház?)
Bankja válogatja egyébként. Kezes nélkül esélytelen, ez minden bankra igaz.
15 évre 3 millió... hmmmm hát ez 35 ezerből megvan.... hülyeség az 50-100 ezer....
sok minden mástól is függ a dolog... lakást akarsz venni vagy lakásra akarsz felvenni szabad felhasználásút nem mind1.... ha lakás célú első lakás tulajdonos leszel-e az is számíthat, sőt egyes bankoknál vannak akciók meg állami kamattámogatás is van ilyen esetben.... szóval pl. 5 évig kedvezményes kamat, akkor meg még 35 alatt is lehet ebben az időben.... menniy a nettó???? mert minimálbérrel is lehet 100 ezer fölött keresni ha vannak pótlékok rajta.... ha meg nincs pótlék és családi adókedvezmény nincs akkor 67ezre minimálbérrel elküldenek a p i c s á b a de 100-nál már meghallgatnak, ha lakáscélú és az ingatlan értéke meg jóval a fölötti... ha meg szabadfelhasználásút akarsz azért +pont az egy miska ha számlán van és azt a bank is látja.... lényeg a lényeg egy százas kell minimum jövedelemből meg egy kezes és akkor jó esélyed van bizonyos bankoknál.... az is számít mióta vagy a bankodnál és hogy annál akarod-e felvenni.... amúgy én K&H javaslom viszonylag korrekt, olcsóbb mint az OTP és pénzügyileg is úgy áll hogy talán marad az országban, nincs egetrengető vesztesége mint pl. erste vagy raiffasen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!