Ha nem az Unicredit Banknál vagyok, azért még bemehetek oda és utalhatok onnan át kézpénzt (pl. paypalra)?
Merta paypal magyar képviselője az unicredit és így talán még a mai napon átutalásra kerülne az összeg.
Én a budapest banknál vagyok, maestro kártyát kaptam (nem mastercard) és ezzel sehol nem tudok vásárolni,főleg nem a steamon és a paypal sem szívesen fogadja,mert nem sikerült vásárolnom úgy,hogy összekötöttem a paypalt és a Budapestbankos kártyát.
Szóval a bemehetek átutalni az unicredithez?
Lehet hogy majd ott nyitok szánlát ,de nekem ma kéne az átutalás.
Köszi!!
Paypalra csak saját néven lévő számláról lehet utalni, de ez le is van írva... más sem tud neked utalni. A fizetésedet ha oda kéred akkor paypalról utalják neked a paypalodra... mivel úgy lehet.
Egyébként a paypal elfogadja a Maestro-t, nekem is az van és a páromnak is, már több éve ezzel fizetünk paypalon keresztül. De ha nem tetszik akkor még mindig lecserélheted a kártyád Mastercard vagy Visára... igaz azok drágábbak.
másnak is van BB kártyája, és tud fizetni...valamit rosszul csináltál...
nincs sehol feltüntetve, hogy idegeneknek belépni tilos, és egyébként sem végzünk pénzügyi műveletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!