Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mikor érkezik meg a pénz...

Mikor érkezik meg a pénz PayPal-ra?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn(06/02) bementem az unicredit bankba 13óra körül és feltöltöttem a paypal accountomat pénzzel és azt írták hogy 1-2 nap mire rajta lesz. A top up(in a few days) adatokat adtam meg. Szerintetek mikor fog megjönni? Több lenne mint két nap? Ha nem érkezne meg kinek kell szólni mert ma voltam bent az Unicredit bankba megint és azt mondták nem tudnak utánanézni.

#bankszámla #PayPal #befizetés #érkezés #unicredit bank of america
2014. jún. 4. 15:44
 1/6 Golan Trevize ***** válasza:

De mégis mi a fenéért mész be egy bankfiókba, hogy ők utaljanak pénzt a paypal számládra?

Nincs netbankod vagy legalább egy bankkártyád?

2014. jún. 4. 15:52
 2/6 A kérdező kommentje:
van, csak azt hittem hogy így hamarabb rajta lesz mert láttam a banknál hogy Unicredit
2014. jún. 4. 15:53
 3/6 A kérdező kommentje:
meg az fhb-s számlámon nem volt pénz és így egyszerűbbnek gondoltam
2014. jún. 4. 15:54
 4/6 Golan Trevize ***** válasza:
Hát, az egy dolog, hogy nem lett egyszerűbb, de még sokkal többe is kerül.
2014. jún. 4. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:
a kérdésemre még most sem kaptam válasz. meg fog jönni vagy nem? ha nem hova kell menni intézkedni?
2014. jún. 4. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:
pont most jött meg
2014. jún. 4. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!