Hol vegyek fel hitelt?

Figyelt kérdés
5 milliós a kinézett ház. Van 2 millióm. Ezt kellene 3 millióval kiegészíteni.
2010. jan. 3. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Banknál vegyél fel csak!!

Kell hozzá munkáltatói igazolás + jövedelem igazolás + kezesek!

Ha hitelt veszel fel akkor euros hitelt vegyél fel ha nincs akkor CHF-est az az svájci Frankost. Ezzel te most nagyon jól jársz mert ha le megy a válság akkor az euró meg a svájci frank is le megy és akkor te sokat nyer rajta. Forintosat nem szabad felvenni mert magas THM-re adják és ha Magyarországon be jön az euró akkor buksz nagyon sokat! A hitel kezelési költségből kamatból és tőke vissza fizetésből (úgynevezet életbiztosításból áll) Mindig azt nézd hogy mekkora a THM ez a lényeg minél magassabb annál SZARABB Nekem 4% a THM-m!

2010. jan. 3. 20:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Mennyi időre és mennyi törlesztőre számítsak?
2010. jan. 3. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Jaj! Az előttem válaszoló összehordott itt hetet-havat. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajta, de az is látszik, ő egy laikus, fogalma sincs a hitelezésről.

Először is azt kell tisztázni, a bank elfogadja-e a házat fedezetnek. (Az alacsony érték miatt előfordulhat, hogy a banki becslés és a banki felülvizsgálat alapján ez az ingatlan eleve nem felel meg fedezetnek.)

Ha az ingatlannal minden rendben van, akkor azt kell tisztázni, Te mennyire vagy hitelképes. Ez sok mindentől függ, de a legfontosabb, hogy mennyi a legális jövedelmed, mióta dolgozol és hogyan kapod a bért. (Kp, vagy átutalás).

Ezek után meg kell nézni, az egyes bankok minősítő rendszere alapján Te mennyi hitelt kaphatsz az ingatlan értékéhez képest.

Ez az érték kb 40 és 80% között mozog, de hogy rád melyik szám az igaz, azt rengeteg dolog befolyásolja, így a kérdésedre csak konkrét adatok alapján lehetne válaszolni.

2010. jan. 3. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Valószínű a cib banknál vettem fel 21 Milliót! Anyukám barátnője meg Bankos csaj! Az én hitelem 3 dologból áll. kezelési költség meg kamat + életbíztosítás. Az életbíztosításom megy be a tőkébe! Mi a f.szt nem lehet ezen érte okoska? A svájci frank meg most azért jó meg az eurós mert magas értéken áll Pl felvsz 3 Millió forintnak megfelelő eurót vagy CHF-et és ha lemegy az euró meg CHF mert 1X biztos lemegy akkor már nem 3 millóval tartózik csak 2-vel.Tesóm is így járt ő 27 Milliót vett fel mikor 300 Ft volt az euró most 270 Ft között mozog és nem fel ment a törlesztője hanem lefele!! Mit nem lehet ezen érteni? Én igaz nem vagyok Bankár de nekem így van és ez tény!
2010. jan. 4. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Jah és nem fogadnak már el fedezetnek semmit ha nem halodtad volna mivel így is a Bank már többszörös ingatlan tulajdonos mivel nem tudják az olyanok mint te fizetni sajnos!Ezért nem lesz fedezetes hitel!Még ha lenne is ahhoz is kellene Munkáltatói igazolás (3 Hónapos) + kezes is.Nekem is kellet! Majd neked nem kell?? Pedig nekem és tesómnak is protekcióval lett intézve a hitel!
2010. jan. 4. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, egy dologban biztosan egyetértünk. Nem vagy bankár, az már biztos.

Viszont megnevettettél és ezt köszönöm.:)

2010. jan. 4. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor örülök hogy jót nevettél!Szeretné sok ember ha ilyen sorsa lenne mint nekem és én meg rajtatok nevetek minden 1-es nap!Dolgoznom nem kell és több a napi fizetésem mint másnak havi fizetése! Na én ilyenkor nevetek hülye magyarokon minden egyes nap! Én erre fos oldalra soha többet nem írok! Max a párom! Jó írogatást ratyik!!
2010. jan. 4. 19:36
 8/9 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad."

Kamu vagy öcsém. Ha ilyen jól élnél, mint ahogy írod akkor nem kellene hitelt felvenned, mert kp-ben tudnál venni lakást vagy házat. Nem kell a rizsa burnyák.

2011. ápr. 27. 11:46
 9/9 anonim válasza:

Eltelt a kérdésed óta 1 év, nem tudom, hogy azóta hogyan alakult a helyzeted, de ha valaki ezt végigolvassa, akkor annak a figyelmébe ajánlom, de főleg a protekciós, milliomosnak, hogy euro nem lesz magyarországon... :)

A másik, amit én alapelvnek tartok a hitellel kapcsolatban, hogy hitelt csak arra vegyél fel, ami pénzt termel. A kitermelt pénzből futja majd a házra... ;)

Ha nincs ötleted, hogy hova fektesd be a pénzed, akkor keress meg nyugodt szívvel, szívesen segítek.

2011. nov. 7. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!