Kaptam 14ezer ft-t!? Többi lent
Figyelt kérdés
Szóval van egy játék ingyenes játék, volt a játékban nekem játék pénz, egy sráccal megbeszéltem hogy eladom neki, küldte a pénzt oda is adtam neki a játék beli pénzt is minden rendben volt utána, kitalálta hogy adjak oda megint annyit, mondom hagyjál már neki, követelözött pedig amit megbeszéltünk azt megkapta ingyen akart még pénzt, és most azzal fenyeget hogy feljelent, meg hogy adjam oda neki azt a pénzt amit ki se fizetett, amit kifizetett azt már megkapta azt az összeget, szerintetek mi lesz ebből? balhé? vagy kinevetik a Rendőrök?2014. jún. 13. 21:55
1/7 anonim válasza:
Bakker, kínszenvedés volt olvasni ezt a katyvaszt! Hányadikos vagy, hogy képtelen vagy fogalmazni normálisan? Nem lesz belőled semmi.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos van egy betegségem amitől össze folynak a betük sokszor, köszi szépen, de igazi választ várok
2014. jún. 13. 21:59
3/7 anonim válasza:
NYugi, ilyenből nincs feljelentés...
4/7 A kérdező kommentje:
Csak mondta hogy fel fog jelenteni
2014. jún. 14. 00:32
5/7 anonim válasza:
Kiröhögik a rendőrségen. Nem történt bűncselekmény. Nincs miért izgulnod.
6/7 anonim válasza:
De mi a kérdésed? 1 szavadat sem értem!
7/7 anonim válasza:
Nyugi... aki segg hülye annak van egy betegsége ami miatt összefolynak a betűk, aki kövér tetű annak hormonális baja van, aki deliriumos egész nap az alkoholista, hanem cukorbeteg. Komolyan, ha ennyi beteg ember van az országban, akkor ki dolgozik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!