Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fundamentával foglalkozó...

Fundamentával foglalkozó üzletkötőt keresek?!

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 21:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kérdezz, hátha tudok segíteni.
2009. dec. 29. 21:54
 2/14 A kérdező kommentje:

Már 2 hete tettem fel ezzel kapcsolatos kérdést de most továbbgondoltam a dolgot:

Tegyük fel hogy megkötném 49 hónapra (utánanéztem, van ilyen) de max. 2 év után kellene a pénz:(

Addigi befizetéseim együtt lesznek:24X20000=480 ezer+erre jön a 2X72ezer állami támogatás, ugye?Ez ugye 624 ezer ft.

Arra gondoltam hogy egy sima betétkönyvbe meg betennék havi 50 ezret, oda meg ezt fizetném eddig a 2 évig! Akkor ott lenne:1200000ft. Ehhez ha hozzáadjuk a Fundamentán halmozott pénzt, lenne 1824000 ft-om összesen! Így kaphatnék rá kölcsönt hogy meg tudjam venni az 5 milliós házat?

2009. dec. 29. 21:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Esetleg érdemes lenne a férjem nevére is kötni és akkor 2X 20 ezret fizetnénk? Így jobban kapnánk hitelt?
2009. dec. 29. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:

Az összeg már szép, de most változtatnak a jogszabályon, a sok bedőlt hitel miatt. Ugye ez durván már 35%os önrész lenne, ami nem rossz.

Ezt így meg tudnád csinálni, csak a kérdés, hogy a bank mennyi önrésztől fogad be hitelt.

Úgy olvastam, hogy forint alapúhoz kisebb önrész kell, mint az euróhoz és a svájci frankhoz.Viszont annak nagyobb lesz a törlesztő részlete. És azzal is számolnod kell, hogy közeb a FULA-t is fizetned kell.

Érdeklődj előbb a banknál, hogy jövőre mi lesz a helyzet és utána spuri spórolni, hogy ketyegjenek a hónapok.

2009. dec. 29. 22:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Igen köthetsz a férjed nevére is. Csak tudnod kell, hogy akkor későbbiekben akinek a nevére szól FULA, annak a nevén kell, hogy majd szerepeljen ingatlan.
2009. dec. 29. 22:06
 6/14 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha személyesen itt magyarázná el nekem valaki de hiába írok a Fundamenta honlapjára hogy jöjjenek ki.... azért köszi!
2009. dec. 29. 22:14
 7/14 anonim ***** válasza:
van egy telefonjuk, hívd fel és egy üzletkötő kimegy. amúgy a postán is tudsz kötni FULA-t és ott is kellene tanácsot adni.
2009. dec. 29. 22:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom hogy a postán is lehet kötni de nekem 1000 kérdésem lenne és ott nem díjaznák szerintem. Azért aranyos vagy, köszi:)))
2009. dec. 29. 22:44
 9/14 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2009. dec. 30. 06:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Én Szekszárdi vagyok.

Pedig a postán biztos szívesen segítenének, mert nekik is érdekük.

Amúgy azt elfelejtettem mondani, hogy 2 év múlva nem csak azt az összeget veheted fel, amit befizettél + az állami támogatást, hanem egy úgy mond áthidaló kölcsönnel a teljes szerződéses összeget. Csak utána magasabb a havi részlet, de ami tuti, hogy nem emelkedik a törlesztőrészlet.

És csak tudd, hogy mikor megkötöd a FULA-t, akkor be kell fizetned a szerzűdéses összeg 1%át. Ez úgymond a Fundamenta jutaléka.

2009. dec. 30. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!