Kapott már vissza valaki a bankjától tranzakciós illetéket?
Igen, a Gránit Bank április végén utalta vissza.
De pl. a Raiffeisen Bank bíróságon támadta meg az MNB határozatát, így a jogerős ítéletig nem lesz visszatérítés.
"Igazából az összeg nagyságára lettem volna kíváncsi"
Megnézed, hogy mikortól hárította át a tranzakciós adót a bankod és utána a bankszámlakivonatok alapján kiszámolod, hogy mennyi pénz jár vissza.
Én 746 forintot kaptam vissza. Egyébként miért lenne nonszensz a 160 forint, ha nem ismered az illető bankszámla használati szokásait, díjcsomagját és hogy mennyit hárított át a bank? Senki nem mondta, hogy ebből fogsz meggazdagodni, vagy ez egy jelentős tétel lesz.
A bank azt a költséget utalja vissza az MNB határozata szerint, melynél bizonyított, hogy a díjemelés a tranzakciós adó áthárítása miatt történt.
Én is kaptam vissza vagy 2ezer forintot.
A nagy bankok a nagyobb mocskok. Kis bankokkal érdemesebb bankolni. Én a Gránitbanknál vagyok. Ez sem tökély, de az OTP után toronymagasan jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!