A Providentnél meddig tart a hitelbírálat? Esetleg járt már más is így mint én? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Múlthét kedden igényeltem hitelt a Providenttől.(tudom, tudom, hogy milyen meg, hogy mennyit ráfizetek, de egyszerűen nem volt más megoldás), ki is jött a területi képviselőjük, megigényeltem a hitelt és mondta hogy 48 óra a bírálat. azóta egyszer beszéltünk (pénteken ÉN hívtam fel) akkor azt mondta, hogy volt valami gond a központban de szombatra szerinte meglesz a bírálat és ha bármit tud hív. azóta se volt semmi. a kérdésem az lenne, hogy másnál is volt már ilyen? ennyire gyors a provident kölcsöne? már az is megfordult a fejemben, hogy mi van ha átvertek, de nem írtam alá semmi olyat... szóval nem tudom...2014. máj. 11. 21:19
1/2 anonim válasza:
Vagy vasárnap miatt vagy nem kapod meg a hitelt.
2/2 anonim válasza:
Nos, ha múlt hét kedden igényelted, még mindig nem kaptad meg, és nemhogy éhen nem haltál, de még gyakorira tudsz írogatni, nos, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy állításoddal ellentétben egyértelműen VOLT MÁS MEGOLDÁS.
Azt javaslom, most próbáld meg ugyanígy átvészelni a következő hetet is, aztán a következőt is, aztán hálálkodj, hogy NEM kaptad meg azt a hitelt!
Komolyan mondom, *otthoni szolgáltatással* providentet felvenni... Nagy mázlid van, a provident lassúsága sok pénzt tett most a zsebedbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!