Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A K&H-nál mennyi ideig tart...

A K&H-nál mennyi ideig tart egy hitelbírálat?

Figyelt kérdés
Március 3-án igényeltem forint személyi kölcsönt, a választható legkisebb összeget a legrövidebb futamidőre. Két héttel később visszamentem érdeklődni, mivel nem jeleztek vissza. A hölgy azt mondta, hogy minden hét csütörtökön ül össze a bizottság akik döntenek a hitelekről. Azóta már 4-szer is összeültek, de még semmi válasz.
2014. márc. 28. 11:17
 1/3 anonim válasza:
Én Március 25.-én igényeltem személyi kölcsönt tőlük, mikor beadtam az igénylést pár nap hitelbírálatról beszéltek. Azóta eltelt több mint 2 hét, és nem tudják elbírálni mert a munkahelyem száma titkosított a tudakozóban. Adtam nekik telefonszámot is, de még mindig semmi. 6 éve náluk van a bankszámlám ráadásul, szóval elég fasza, úgy tudtam ilyen ősügyfeleknek akár helyben elbírálják. Érdekes.
2015. ápr. 8. 18:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom már régen volt de azóta van fejlemény: Pár héttel később újra bementem érdeklődni. A válasz: "Sajnos nem áll módunkban..." Haza mentem és elgondolkodtam. 14!!! éve vagyok a K&H-nál, 10 éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen, minden hónapban utalással fizetnek, a rendszeres jövedelmem jóval meghaladja a hirdetményben megjelölt minimum keresetet. Miért nem kapok személyi kölcsönt? Úgy döntöttem nyitok számlát egy másik banknál és oda utaltatom a fizumat, majd bementem a K&H-hoz hogy szeretném megszüntetni a számlámat. Erre kétségbeesetten próbáltak rábeszélni, hogy "De már milyen régóta nálunk van... és mi az oka?... stb." Erre elmeséltem a hölgynek a személyi kölcsönös sztorit, és épp ez az: ilyen régi ügyfelük vagyok és arra nem méltatnak, hogy kölcsön adjanak, akkor mire számítsak ha lakást vagy házat szeretnék venni... Erre már nem tudott mit mondani. Az ügyfelek pénzéből elkészítik a méregdrága reklámokat, aztán amikor bemész, hogy igényelnéd akkor meg megaláznak, hogy nem kaphatsz. Hát ennyit róluk.
2015. máj. 8. 10:24
 3/3 anonim válasza:
10 éve van számlánk a k&h banknál a férjem és az én fizetésem is oda utalja a munkáltató bőven minimálbér felett keresünk háromszor próbáltunk meg 10 év alatt hitelt felvenni mindig elutasitottak bankváltáson gondolkozunk.
2019. jún. 29. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!