Szerintetek ez kamu? (pénzszerzés)
el szeretném kezdeni ami ezen az oldalon van, de nem tudom, hogy kamu, vagy sem, valaki hozzáértő véleménye érdekelne.
"Miért vagyok ebben olyan biztos?
Mert nagyon egyszerű és eredményes. Nézd meg a kimutatásomat:"
Alatta egy táblázat véletlenszerű számokkal, pár be van keretezve. Ez ugye bizonyít mindent.
"Mihelyst 100%-ban meggyőződtem róla, hogy működik, számomra egy virtuális pénz-automatává vált, amiből pénzt szerezhetek, amikor csak akarok."
No comment. Öregem, ezt az oldalt pont a hozzád hasonlóan sötét jószágoknak szántak! ;)
kaptam annó 20 ingyen $-t etorora, mikor bejött rá ez a "másold a profikat" dolog. Olyan embert kezdtem el másolni, akit 17e-en másoltak és az elmúlt 1évben 4x sem nullázta magát.
Mit ne mondjak, 2 hétig építgette a tőkémet, majd nullázta magát. utána nem is nyitott új pozíciót.
"Csak annyi a teendőd, hogy az aktuális piaci trendet beazonosítsd"
Pffff. Ha ezt így lehetne tudni, MINDENKI gazdag lenne ! Nem lehet tudni, hogy a tőzsde hogy alakúl már 5 perc mulva sem, nemhogy tredet előre hónapokra
5 perc késés a valós árfolyamhoz képest??? Ez a nap vicce, főleg day trade esetén, ahol minden 1000-ed másodperc a teljes tőkéd elvesztését jelentheti!
A tipikus piramis képek nyaraló, kocsi, valag pénz... és még írni, olvasni tudást sem igényel :)
Vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!