95 ezer helyett kb fél milliót fizettünk már vissza egy banknak. De az egyenleg minusz 85 ezer. Ez meg hogy lehet?
Figyelt kérdés
2005 ben lett a hitel felvéve 95 ezer forint. Azóta kb 500 ezer vagy még annál is több lett befizetve de az egyenleg még mindig minusz 85 ezer. Ekkora kamat a világon nincs. Ráadásul folyamatosan hivogatnak. Mit lehet ilyenkor tenni? Már azon gondolkozom hogy ügyvédet fogadok és beperlem őket. Ez már a pofátlanságnak a teteje.2014. ápr. 8. 19:58
11/15 anonim válasza:
de, sötét. NE haragudj, de 95ezer ft-tot több évre felvenni? MAjdnem 10 éve történt, és te itt érdeklődsz, ahelyett, hogy már legalább 8 éve bementél volna a bankba.
NEkem ez a történet sántít, ez nem 95ezer ft-ról szól, az biztos.
12/15 anonim válasza:
Szerintem is nagyon buta vagy, ha azt sem tudod, hány évre vetted fel és hogy eddig pontosan mennyit fizettél be nekik. Sajnos a sötétség itt kezdődik. Az ilyet az ember fejből tudja. De okos ember biztos, hogy nem vesz fel 10 évre ilyen kis összegű hitelt, mert ezt egy év alatt is vissza lehet fizetni még minimálbérből is.
13/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok buta csak nem ertek hozzá. Mièrt kell egybol lehülyèzni. Voltam a bankba mèg pár ève akkor azt mondták a kamatot fizetem. Kèrhetek normális válaszokat. Lehet hogy nem is forint alapu a hitelem?
2014. ápr. 10. 11:23
14/15 anonim válasza:
Amikor felvetted a kölcsönt, aláírtál egy rakás papírt és ha okos vagy, azokat előtte elolvastad és eltetted magadnak, megőrizted. Azokban a papírokban pontosan le van írva minden, az is, hogy forintalapú-e a kölcsönöd, illetve hány évig, mennyit kell visszafizetned. Csak tudod, hogy mit írtál alá? Keresd meg a papírokat.
15/15 anonim válasza:
Nem lehet, hanem BIZTOS, hogy nem forint alapú, és BIZTOS, hogy (jórészt) csak a kamatokat fizetted. Ehhez nem kell a bank, és nem kell ügyvéd sem. Ezt már leírtam tegnapelőtt 22:34-kor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!