Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy lehet mínusz 830 forint...

Hogy lehet mínusz 830 forint az OTP Junior bankkártyámon, ha még eddig soha nem is használtam?

Figyelt kérdés
Röviden: nyáron csináltattam egy kártyát, és még aznap ment is a fiókba. Tegnap elővettem, OTP Direkt-en lekérdeztem az egyenleget, és mínusz 830 forintot jelzett. Mire, ha soha nem is használtam? Hol lehet azt megtudni, hogy miért van mínuszban? Köszönöm előre is a választ!

2014. jan. 21. 18:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Számlavezetési díj?

És ha van kártyád hozzá, lesz/van kártyadíj is feltehetően.

2014. jan. 21. 18:49
 2/15 anonim ***** válasza:
33%
a magyar bankok pénzéhessége miatt, szerintem erre még ők sem tudják a választ.
2014. jan. 21. 18:49
 3/15 Gábor t ***** válasza:
0%
Számla vezetési díj. Az egyik kártyámnál ez havi 2200ft.
2014. jan. 21. 18:50
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet számlavezetési díj. Azt írják az OTP honlapján, hogy nincs számlavezetési díj a junior kártyánál.
2014. jan. 21. 18:52
 5/15 A kérdező kommentje:

Ennek ellenére mégis mínuszban vagyok. [link]

Mit képzelnek ezek!?

2014. jan. 21. 18:56
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha OTP Direkthez "Junior Extra" csomagod van, annak van havidíja.

A legjobb, ha megnézed az OTP Direkten a számlaforgalmat, vagy a számlakivonatodat, ahol tételesen fel van sorolva, milyen okkal/jogcímen mikor mekkora összeget terheltek a számlára.

2014. jan. 22. 00:31
 7/15 A kérdező kommentje:
De ott csak 31 napra visszamenőleg mutatja meg.
2014. jan. 22. 07:45
 8/15 anonim ***** válasza:
31 napot mutat egy lekérdezésssel. De tudsz többször egymás után is kérdezni más-más időintervallumokat...
2014. jan. 22. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
56%

A havi kivonatokat is le lehet tölteni PDF-ben.

Havi díj valószínű nincs, de kártyadíj gondolom igen.

Egyenlítsd ki a tartozást, ne kamatozzon.

Ha diákszámla, akkor inkább Erste. Ott nincs havi számlavezetési díj és éves kártyadíj sem így magától nem mész mínuszba.

Szerintem inkább válts.

Ha nem használod is jobban megéri az Erste mint az OTP.

2014. jan. 22. 12:45
 10/15 A kérdező kommentje:
Aha, tényleg van rá lehetőség, hogy 30 napra lebontva megnézzem. Kicsit akkurátusabban kellett volna végigböngésznem az oldalt. Nos, 140 forintot levontak minden hónapban "junior havídíj" címszó alatt, illetve 20 forint kamatokat. Nice. F*cking OTP.
2014. jan. 22. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!