Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Valaki segítene a paypal-lal...

Valaki segítene a paypal-lal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Csináltam 2 accountot, egyik az én kártyámra, a másikat anyám kártyájára. Arról küldtem magamnak pénzt, de amikor megint akartam, olyasmiket írt ki hogy most nem lehetséges, meg ilyenek...közbe meg hogy 2 dollárt utaltak a kártyámra, hogy ellenőrizzék én vagyok-e, és hogy valamilyen kódot kéne beütnöm, de fogalmam sincs milyet
2014. ápr. 4. 15:01
 1/2 A kérdező kommentje:
ezt írja: This transaction exceeds your remaining sending limit. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit.
2014. ápr. 4. 15:03
 2/2 anonim ***** válasza:
A 2$-t levonták a kártyádról. A számlatörténetben a levonásál a köleményben van egy négyjegyű szám, azt kell beütnöd.
2014. ápr. 4. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!