Kbb001 kérdése:
Paypal-al kapcsolatban irna nekem vki bővebb információt?
Figyelt kérdés
Ha a bankkartyamrol atutalom a netes bankkartyamra az osszeget és utana arrol vasarolok az ebayen, von le kezelési költséget kifizetesnel? És még egy kerdes. Vámot kell e kifizetnem a megrendelt termekek utan, és ha igen mekkora összeg után érint a vám?2012. szept. 6. 09:56
1/3 anonim válasza:
Az első kérdésre válaszolva, nem von le kezelési költséget a Paypal, a bankod már kérhet az átvezetésért, de ezt nézd meg a bankod kondíciós listájában. Sok helyen ingyenes egyébként. A Paypal nem kezelési költséget von le, hanem az árfolyam átváltásakor picit drágább a váltás. Vásárláskor kiírja, hogy a vett termék hány Ft, akkor pont annyit von le, abban már benne van a "hasznuk". Vámot pedig kis értékű termékek után nem kell fizetni, ill. ha EU országból rendelsz, akkor sem. Vámot az EU-n kívüli, nagyobb értékű dolgok után kell fizetni, de ezt csak szúrópróba szerűen választják ki a vámon. Volt, hogy nagyobb értékű csomagra sem kellett vámot fizetnem. Ha jól tudom 20 USD a limit.
2/3 anonim válasza:
Első vagyok, megnéztem mennyi a vám limit manapság, 50 USD.
:D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :-)))
2012. szept. 19. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!