Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Törleszthetek a Providentnél...

Törleszthetek a Providentnél havonta, egyszerre 4 hetet előre?

Figyelt kérdés
banki átutalásra gondolok
2009. dec. 16. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Annyit törlesztesz előre,amennyit akarsz.
2009. dec. 16. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint nem.A banknak adhatsz olyan megbízást,hogy hetente utalják a részletedet.
2009. dec. 16. 21:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Második válaszadótól kérdezném, hogy miért nem?Nem akarok megbízást adni a banknak egy utalással akarom lerendezni a havi törlesztést.Nem pedig hetente külön fizetni az átutalásokért.Szabályzat írja elő?
2009. dec. 16. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem,a szerződésben benne van a heti fizetés.Nézd meg a szerződést,amit kaptál vagy kérdezd meg a képviselőjüket.
2009. dec. 16. 22:08
 5/6 anonim válasza:
természetes nekem is van sajnos én 5 hetet előre fizetek őnekik is jobb igy
2010. jan. 9. 12:30
 6/6 anonim válasza:
igen nekem is van sajna már töbször is volt én mindig előre öt hetet fizetek az hülyeség amit a többiek irnak én a gyakorlatbol tapasztalom régebben is volt akkor is lehetett és nemkell semmi hozzá csak mindig külön is odairják hogy előre törlesztesz.de ez abbol jó ha legközeleb hiteltveszel fel jobban kapsz mint aki csak normál törlesze és öthetente jön csak aki beszedi csak öneki kell szólni és kész
2010. márc. 26. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!