Forint hiteles szemmel nézve mi a véleményed a devizahitelesek megsegítéséről?
Érdekes hogy azon politikusok akik nagyon támogatják a devizahiteles kisemberek megsegítését azoknak mind több milliós devizahitelük van.
Másik: amikor felvették a hitelt akkor bezzeg jól mutatott az alacsony thm. Csak arra nem számítottak hogy elszáll a forint.
Hát igen.. Akkor többen kinevettek. Évekig magasabb részleteket fizettem. A törlesztőrészletem azóta csökkent 20%-al. Én nem segítenék.
Ilyenkor eszembe jut a 3 évvel ezelőtti árvíz (úgy emlékszem 3 éve). Volt biztosítás, vagy nem volt, nem számított. Kártalanítva lett állami pénzen az is, aki bármilyen okból (esetleg felesleges kiadásnak tartotta) de nem kötött biztosítást.
Szerintem borzalmas ember lehetsz, ha noha nem áll érdekedben, vagy érdeked ellen, mégis rosszat kívánsz másoknak.
Szívjon mindenki, dögöljön meg mindenki? Hogy lehet így hozzáállni?
Örülni kell, ha 3 éve segített az állam azoknak, akiknek elmosta az egész életét az árvíz, illetve ha azóta is segít azoknak, akiket becsaptak a devizahitelekkel. Nyilván a hitelt vissza kell fizetni, de némi támogatásra szükség van, örülök, ha kapnak. (az a pénz se lenyúlásra kerül)
Nem szeretnék vitázni, de akkor sem értek egyet vele. megvannak az együttélés szabályai, ahhoz kellene tartania magát mindenkinek. Abban igazad van, hogy manapság az marad talpon, aki lop, csal, hazudik, aki viszont a helyes utat választja az sem megbecsülésre, sem segítségre nem számíthat. Anno megvolt a választás lehetősége mindenki számára.
Tudod, van a közmondás: Addig nyújtózkodj...
Ha a kormányon akarna segíteni, akkor nem engedte volna meg a bankoknak, hogy a THM elszálljon, miközben a CHF LIBOR csökkent.
Megoldás: Semmisek a kölcsönszerződések, elszámolás felvételkori forint árfolyamon jegybanki alapkamattal, irány a bíróság.
Kedves Kérdező !
Sajnos te nagyon-nagyon tájékozatlan vagy a devizahitelekkel kapcsolatban.
A devizahitel egy nagy csalás emberek tömegét csapták be verték át.Mi kis emberek nyügjük a megemelkedett részleteket a bank meg tömi a zsebét.És felháborító,hogy ezt a rörvénytelen kizsebelést a kormány eltűri.
A devizahiteleseket nem megsegíteni kell hanem a törvényt betartani.
Mi hétmillió forintot vettünk fel,5 milliót visszafizettünk és még mindig van 12 milliós tartozáunk.
Tisztelt Devizahitelesek!
A kérdésem a FORINT hiteleseknek szólt.
Anno én is megvizsgáltattam az anyagi helyzetünket (ezek szerint az én tanácsadóm megbízhatóbb volt), és akkor elhangzott egy kulcsmondat: Mindig abban a pénznemben vegyél fel hitelt, amiben a jövedelmed kapod.
Hát igen. sajnos ezért nem megy az ország semmire, mert ilyen megvezethető emberek sokasága alkotja a "kereső" réteget. Ez a réteg most azt várja el, hogy anno hozott egy rossz döntést, és valaki segítsen? Miért??
Én is hoztam sok rossz döntést, de nem másokra bíztam az én saját problémám megoldását.
Nincs ezen az oldalon egy forint hiteles nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!