Ebay vásárlásnál, honnan lehet megbizonyosodni arról, h az illetö akitöl vásároltunk megkapta a pénzt?
A Paypal kuld egy emailt, hogy fizettel. Az eBay-eden belul megjelenik a kis $ ikon (vagy euro ikon) hogy fizettel.
Ha bejelentkezel a Paypalodba, latod, hogy kuldtel xy-nak penzt.
A Paypal szinte a legbiztonsagosabb fizetesi mod. Ha azon kuldesz vkinek penzt, tutti hogy az illeto megkapja.
Köszi!
Akkor lènyegèben,azzal hogy èn làtom,hogy lefogtàk tölem,ö màr abban a pillanatban meg is kapta?
Pontosan. Azonnal.
En kuldtem anyukamnak Paypallal penzt (mintha fizettem volna, de ez most lenyegtelen) es kozben vonalban voltunk telefonon. Mikor rakattintottam, hogy penz-kuldes, nem telt el 20 masodperc es hallottam hogy a hatterben "csilingelt" a laptop, hogy emailje erkezett. Az email a Paypaltol jott, hogy "xy penzt kuldott neked".
O azt a penzt azonnal elkolthette volna pl. eBayes vasarlassal, vagy 2 munkanapon belul kiveheti KP-ben a bankbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!