Van itt olyan, aki december elején adta be a K&H Bankhoz a kiváltó forinthitelét és már megkapta legalább az igazolást, hogy megadják?
Mondva csinált indokkal, hogy nem
Megfelelő a fedezet.
1,5 millióra, ennyit szerettünk volna felvenni, 2db 7 millió forint értékű ingatlan a fedezet. Megfellebeztük, de jan. végére nem
hiszem hogy megindokolják, és megkapjuk a hitelt. Barátnőm másik fiókban dolgozik, nekik megmondták hogy nem adhatnak ki hitelt. Most mi sem tudjuk mi lesz, mert a családtól már mi denhonnét kértük, és még ez az 1,5 kellett volna, hogy tudjunk végtörleszteni. Nem
Tudunk mit eladni, a lakásra sincs vevő, pedig már azt is eladnánk csak hogy szabaduljunk a hiteltől.
Jobb a banknak ha fizetem még 15 évig, mintha betörlesztem 180ft-al a frankot.
mi a dec 6-án adtuk be és jan 11-én szerződtünk. elvileg az önrészünkkel együtt ma, vagy holnap utalja át a k&h a másik bankba.
Annak aki a Raiffeissennél 1/3 hitel 2/3 kp-s, hívja fel a PSZÁF ügyfélszolgálatát nekem 2x is jó tanácsot adtak.
(a bank meg lefosta a bokáját és azonnal segítőkész lett, mikor elmondtam nekik. tudnék még mesélni...)
Szerintem a végtörlesztésre vonatkozó kérdés a kérelemben statisztikai adat, nem pedig kötelezvényvállalás. Ha megvan a pénz oda kell tenni a megadott számlára jan 30-a előtt és kész. Persze azért kérdezzen rá a PSZÁF-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!