Mit csináljak? Segítség!
A probléma a következő lenne.
Határon túli magyar vagyok, külföldi lakcímmel. A külföldi személyimben a nevem szláv kiejtés szerint van írva latin betűkkel. Ez természetesen eltér a valódi nevemtől, megváltoztatni nem lehet. Ezeket az adatokat, és a külföldi lakcímemet felhasználva nyitottam egy bankszámlát Magyarországon.
Utána igényeltem a magyar állampolgárságot. A magyar személyiben már jól van leírva a nevem. Ideiglenes lakcímmel is rendelkezem Magyarországon.
A bankszámlám viszont még mindig a külföldi adatokkal létezik.
Nyitottam egy PayPal számlát a Magyarországi lakhelyemmel, és magyar nevemmel. Csak később tudtam meg, hogy átutalásnál fontos a bankszámla, és a PayPal számla nevének egyezése. A név ugyanaz, csak az írásmód különbözik. A lakhely is más. Ebben a helyzetben tudok utalni a PayPal számlámra? Ha nem, akkor mit tehetek?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!