Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Otthoni hitel? Bővebben lent.

Otthoni hitel? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Valaki tudna ajánlani otthonról elrendezhető hitel, amihez nem kell bemenni sehova. Nem igazán találtam ilyet, ahol az üzletkötő házhoz jönne.

2014. márc. 4. 13:10
 1/4 anonim ***** válasza:
provident
2014. márc. 4. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Variációk a következő kérdésre:

1. Joga van annak a k*csög behajtónak egész nap hívogatni, ha tartozom 200 ruppóval? A kurwa anyját! Mé zaklat?

2. Mi a faxt képzel ez a retek Provident, minden héten kell fizetni? Micsiáljak?!

3. Rothadjon meg a Provident, felvettem tőlük 250 ezret, és 400 ezret kérnek vissza, szerintetek is dögöljön meg az összes tetű?

2014. márc. 4. 13:45
 3/4 A kérdező kommentje:
De én legalább utalni szeretnék, nem pedig azt, hogy minden héten jöjjön valaki.
2014. márc. 4. 13:58
 4/4 SzarvasLászló ***** válasza:

Cetelem

Cofidis

Hitelkártya

Ezeket csakis ésszel használni!

2014. márc. 4. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!