Hogyan vehetek fel hitelt?
Hivatalban dolgozok mint köz-foglalkoztatott munkás és honnan vehetek fel hitelt? Mivel a a bérünk 50.618 ft havonta.Nincs köztartozásom nem vagyok BAR listás nincs semmiféle tartozásom sehol,nincs gyerekem sem szülőkkel élek :( sajnos. Van egy könnyű gép kezelői targoncás iskolám.Most meg egy motorfűrészes tanfolyamon vagyok az állam végett. Kényszerből... Lényeg,hogy elszeretnék költözni és venni egy használt lakást az utcában mert nem szeretnék a szüleimmel élni.Szeretnék önálló életet élni.
Mint sok más fiatal. Munka helyeket keresek sorba de csak a válasz majd hívunk...ez a szöveg már aszt jelenti,hogy nem... hívnak.Ezért kerestem meg ezt az oldalat,hogy tud-e valaki segíteni milyen hitelhez tudok hozzá jutni.Kérem kulturált válaszokat kérek kulturált emberektől.Csak egy 27 éves fiatal ember vagyok aki segítséget kér. Bankok vissza utasítottak jó pár helyen.
A legegyszerűbb válasz nyilván az, hogy bankból. Ha ők nem adnak, akkor két lehetőséged van. Fogyasztói csoport (átverés) ,vagy uzsorakamat. És akárcsak a hitellel, egyikkel sem fogsz jól járni.
Egy relative semleges kérdés: Mire kell neked a hitel? Csak mert, ha olyasmire fordítod, ami NEM hozza vissza az árát gyorsan (befektetés például), akkor adósságspirál lesz a vége a dolognak. Nagyon alapos megfontolások után javasolt hitelt fölvenni, és akkor sem célszerű, ugyanis ha valamire nincs pénzed, a többszörösét kitevő hitel visszafizetésére mégúgysem lesz.
Ám lakásról van szó de látom valaki nem tud olvasni :(
3 Millióról lenne szó mert 2,5 a lakás amit kérnek érte.
Lakásra, oké. Hát AZ nem fogja soha visszahozni az árát, sőt, folyamatosan amortizálódik majd.
Ha a lakás megvásárlására nem futja anyagilag, akkor a hitelt hogyan fizetnéd vissza, miből? Csak mert az nem 3 millió lenne aztán, hanem nagy valószínűséggel a duplája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!